ll  Sitemap  ll  Contact  ll  Informatie aanvragen


Peter Steijaart bemiddelt ook kinderentertainment, boven in het menu vindt u verschillende clowns maar ook goochelaars, poppenspel, toneel, diversen, attraties, eigenlijk alles om uw kinderfeest compleet te maken.


Aanbieding

Voor de snelle beslissers deze combinatie voor een wel zeer gunstige prijs!
Draaimolen, springkussen, popcorn of suikerspin uitdeelpret.

Prijs: €. 550,00.
excl. BTW
 
Meer>>>>>
 

Paul Weiss

 

Is een professionele entertainer voor kinderen met meer dan 10 jaar ervaring.

Veel interactie en humor vormen de basis van zijn magische shows, waarmee Paul in heel Nederland al vele successen heeft behaald. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Paul tijdens goochelwedstrijden al meerdere prijzen heeft gewonnen.

 

Aangezien de leeftijd en hun belevingswereld van kinderen sterk uiteenlopen, beschikt Paul over verschillende programma’s.

 

Paul biedt u een grote variatie aan magisch kinderentertainment.
Zo kunt u een voorstelling boeken voor in de huiskamer of voor het grootste toneel waarbij de kinderen zich kunnen verbazen hoe Paul zijn assistente bijvoorbeeld in twee stukken verdeeld!

 

Welke voorstelling u ook boekt succes is verzekerd.

De Paul-&-Mimmie-show

 

is een kleurrijke en humoristische goochelvoorstelling met een combinatie van veel magie, toneel, muziek en dans en wordt gepresenteerd door goochelaar Paul.

 

Tijdens de voorstelling wordt Paul bijgestaan door Mimmie de goochelmuis maar of dat altijd goed gaat? Mimmie is zover bekend de enige muis die wel van kattenkwaad houdt.

 

Zo wil Paul de kinderen graag de truc laten zien met de gekleurde doekjes. Maar de doekjes zijn nergens te vinden! Uiteraard probeert Mimmie Paul zo goed mogelijk te helpen, maar haalt daarbij de ene na de andere streek uit.

 

Hier kunt u informatie aanvragen 

 

 

Minimale afmetingen: 5 x 5 meter

 

 

Peter Steijaart - Leeuweriklaan 1 - 2691 CJ - 's-Gravenzande - tel: 0174-247203 - 06-13552354 - bgg: 079-3213305